USB-C Hub gezocht?

Op zoek naar een USB-C Hub? Bijvoorbeeld een Hub met meerdere poorten voor uw MacBook, Pro of Air met Thunderbolt 3 uitgangen? Bij USB-C-Adapters hebben we voor elke mogelijkheid een oplossing; van USB-C naar USB 3.0, HDMI op 4K, VGA, Ethernet, SD kaartlezers en meer.

Hieronder staan al onze USB-C Hubs met meerdere poorten (ook wel Multipoort Adapters / Docking Stations genoemd).
deze zijn volledig geschikt voor alle Apple MacBook series met Thunderbolt 3, alsmede voor Windows laptops met een USB-C Aansluiting. Heeft u een Laptop met USB-C zonder Thunderbolt 3 technologie? Controleer dan wat uw USB-C poort ondersteunt bij uw fabrikant.

Het grootste aanbod USB-C Hubs

Als USB-C Speciaalshop in Nederland en België vind je bij ons een groot assortiment USB-C Hubs en Adapters van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk ons aanbod USB-C Hubs hieronder:

Voor 22u op werkdag besteld, morgen gratis bezorgd

Gratis retourneren binnen 30 dagen

 69,99  65,95

Dankzij HDMI én VGA poort bent u met deze 9-in-1 adapter op elke presentatie voorbereid! Meest gekozen onder zakelijke klanten.

  1x HDMI met 4K ondersteuning
  1x VGA
  3x USB 3.0
  1x USB-C (incl. opladen)
  1x Ethernet
  SD & MicroSD kaartlezer
  Voor aansluiting op elke beeldscherm en beamer!
  Vervaardigd door Apple MFI gelicenseerde producent
Bekijk Product
 67,99  63,95

Onze meeste populaire adapter!

  1x HDMI met 4K ondersteuning
  3x USB 3.0
  1x USB-C
  1x Ethernet
  SD & MicroSD kaartlezer
  Meest verkocht!
  Vervaardigd door Apple MFI gelicenseerde producent
Bekijk Product
 44,99  39,99

Deze 5-in-1 USB-C adapter biedt alle essentiële poorten die je nodig gaat hebben in één compacte adapter.

  3x USB3.0
  1x HDMI met 4K ondersteuning
  1x USB-C
  Vervaardigd door Apple MFI gelicenseerde producent
Bekijk Product

Een vraag over een van onze USB-C Hubs?

Geen zorgen, we staan voor je klaar!

Bij USB-C-Adapters.nl weten we bijzonder goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken tussen alle verschillende mogelijkheden voor een USB-C Adapter. Of je nu een losse adapter, Docking Station of USB-C Hub zoekt. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Heb je toch nog vragen? Wij zijn er voor je!

Onze klanten beoordelen ons en onze USB-C Hubs met een 9.1!

beoordeling-usb-c-adapters.nl

Meer info over onze USB-C Hubs

Bij het kopen van een USB-C Hub dient u rekening te houden met voor welk apparaat dit geschikt is. Onze hubs zijn volledig geschikt voor uw Apple MacBook, MacBook Pro of MacBook Air. Daarnaast zijn ze geschikt voor Laptops met Thunderbolt 3, mits de fabrikant hubs van andere merken toestaat (niet altijd het geval bij HP en Asus). Ook als u een USB-C poort heeft zonder Thunderbolt 3 technologie, kan een Hub geschikt zijn. Het verschil tussen USB-C en Thunderbolt 3. Vaak staat uw Laptop of Tablet in dit geval met USB-C wel USB 3.0 en HDMI uitgangen toe. Controleer in dit geval wat de USB-C poort van uw apparaat toestaat bij uw fabrikant of neem contact met ons op.

Heeft u een iPad Pro met USB-C? Bekijk dan welke producten voor u geschikt zijn.

Welke aansluiting wenst u?

Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met uw gewenste aansluitingen. Gaat het u puur om één enkele aansluiting of juist meerdere aansluitingen in één? Bij USB-C-Adapters.nl verkopen we alle opties om een USB-C poort uit te breiden naar HDMI en eventueel ook nog naar VGA, USB 3.0, SD kaartlezers en Ethernet. We maken hier een onderscheid tussen Adapters (naar een enkele aansluiting, HDMI in dit geval) en Hubs (ook wel USB-C Multipoort Adapter of USB-C Docking Station genoemd) met meerdere aansluitingen, bijvoorbeeld USB 3.0 en HDMI.

Voor welke apparaten zijn onze USB C Hubs geschikt?

Onze Adapters zijn geschikt voor o.a. de volgende apparaten en modellen:

 • MacBook 12-inch met Thunderbolt 3 van 2016, 2017, 2018, 2019.
 • MacBook Pro 13-inch en 15-inch met Thunderbolt 3 van 2016, 2017, 2018, 2019.
 • MacBook Air 13-inch met Thunderbolt 3 van 2018, 2019.
 • Laptops en Tablets met Thunderbolt 3.
 • Laptops en Tablets met USB-C, controleer in dit geval bij uw fabrikant wat de USB-C poort van uw Tablet toestaat kwa aansluitingen op uw USB-C. Vaak is HDMI en USB 3.0 wel toestaan.
 • iPad Pro met USB-C? Bekijk onze hier wat geschikt is.

Let op of uw apparaat de functies die de adapter biedt ondersteund. Een enkele USB-C Adapter met HDMI is goedkoper dan een USB-C Hub met HDMI, maar met een enkele Hubbeschikt u meteen over alle veel gebruikte poorten, terwijl u gebruik maakt van slechts 1 USB-C poort op uw apparaat. Dit betekent een groter gebruiksgemak en voorkomt een tas vol verschillende adapters, het all-in-1 principe!

USB-C Hub MacBook

Onze USB-C Hubs zijn geschikt voor de Apple MacBook of MacBook Pro serie met Thunderbolt 3 (USB-C). Wil je USB-C Hub MacBook of USB-C Hub MacBook Pro kopen? Dan ben je hier dus aan het goede adres. Onze hubs maken gebruik van de maximale overdrachtssnelheid en oplaadfunctionaliteit van Thunderbolt 3, en zijn geproduceerd door Apple-gecertificeerde fabrikanten. Met de aanschaf van een enkele MacBook Hub heb je gelijk alle poorten in huis die je ooit nodig zult hebben.