Over ons.

Wij zijn USB-C-Adapters.nl, dé webshop gespecialiseerd in alles voor USB-C. Adapters, kabels en docks voor jouw telefoon, laptop of Apple MacBook; wij hebben het.
Het liefst tegen de kleinste prijs op de markt, maar dan wel van degelijke kwaliteit.

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om tijdens kantooruren binnen 3 uur te reageren.

Ik heb besteld, wanneer komt mijn bestelling binnen?!
Wij verzenden via PostNL. Bestellingen voor 22.00 op een werkdag besteld, worden dezelfde dag aan hun afgeleverd. Meestal betekent dit een levering de werkdag erna. Echter lukt dit PostNL niet altijd, en soms is de levering dan op de tweede werkdag na bestelling. Daarna nog niet binnen? Laat het ons weten en we gaan erachteraan.

Ik wil retourneren binnen de bedenktijd, hoe doe ik dat?
Dit doe je door het product en zijn verpakking (beiden moeten opnieuw verkoopbaar zijn) op te sturen in enveloppe naar het adres hieronder. Belangrijk: Stop in je verzending een briefje waarin staat dat je wilt retourneren en het ordernummer. Let er ook op dat je de gratis adapter terugstuurt. Wil je deze houden? Dit kan, dan trekken we de waarde van de adapter af van het totaalbedrag. Na ontvangst duurt het maximaal 5 werkdagen totdat je aankoopbedrag is teruggestort.

Mijn product is defect, of werkt niet zoals het zou moeten!
Neem contact met ons op zoals jij wilt, en we komen er samen uit!

Meer veelgestelde vragen…

Contact ons.

Omdat wij flexwerken, zijn we vaak niet bereikbaar voor telefoongesprekken.
Daarom gelieve via mail of WhatsApp.
We reageren altijd snel!

Ons adres

Domselaerstraat 58, 1093MA, Amsterdam, Nederland.

Email

info@usb-c-adapters.nl

WhatsApp

WhatsApp: +31 6 43200049