Zakelijk Bestellen bij USB-C-Adapters.nl

Zakelijk Bestellen bij USB-C-Adapters.nl

USB-C-Adapters.nl is de specialist in USB-C- en Thunderbolt 3-, 4- en 5 docking stations, adapters, kabels, opladers en monitoren. Met onze kennis en ervaring weten wij precies welke USB-C en Thunderbolt oplossingen geschikt zijn voor werkplekken en andere toepassingen. Wij denken graag mee over welke producten het beste passen bij jouw setup. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je uitgebreid adviseren. Wij voeren zowel A-Merken en nieuwere merken die gespecialiseerd zijn in USB-C en Thunderbolt oplossingen.


Online Portal

Een zakelijk account biedt toegang tot het online portal. Hiermee kan je snel en efficiënt facturen beheren en betalen, krijg je een duidelijk overzicht van jouw eerder geplaatste bestellingen en kan je met gemak nieuwe producten te bestellen. Dit is ideaal voor (IT)-bedrijven die hun klantenbestand of werkplekken willen uitbreiden zonder complexe bestelprocessen.


Voordelen van een zakelijk account

  • Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
  • Jouw eigen online zakelijk portal
  • Overzicht van jouw bestellingen
  • Uitgebreid advies op maat
  • Eenvoudig facturen bekijken en betalen
  • Mogelijkheid tot bestellen op rekening
  • Offertes op maat mogelijk
  • Inkoopmogelijkheden voor resellers

Mogelijkheden voor resellers

Zoekt jouw IT-bedrijf naar topkwaliteit USB-C en Thunderbolt producten om je assortiment uit te breiden of om bij je klanten in te zetten? Ontdek de voordelen van een reseller-account bij USB-C-Adapters.nl!

Met ons reseller-account krijg je toegang tot ons online portal. Deze portal maakt het beheren van jouw bestellingen, facturen en klantorders moeiteloos en efficiënt. Profiteer van speciale inkoopprijzen, snelle bestelprocessen en een helder overzicht van eerdere transacties.


Veelgestelde vragen

Kan ik als zakelijke klant korting ontvangen?

Ja, bij grote bestellingen kunnen wij kortingen aanbieden! Eén van onze specialisten zal je helpen met een goed advies en een offerte voor je opstellen.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Je vraagt een offerte aan door via info@usb-c-adapters.nl met ons op te nemen. Eén van onze specialisten zal je adviseren en stelt een offerte voor je op.

Kan ik producten bestellen zonder BTW?

Alleen als jouw bedrijf buiten Nederland gevestigd is. Dan kan de BTW verlegd worden. Dit kan je eenvoudig doen door een geldig BTW-nummer in België of Duitsland in te voeren bij afrekenen in het winkelmandje. Er wordt direct gechecked op geldigheid. Indien geldig, dan worden de bedragen zonder BTW vermeld in jouw besteloverzicht.

Als jouw bedrijf binnen Nederland gevestigd is, factureren wij met Nederlandse BTW. Als je bedrijf BTW-plichtig is, kan je de belasting terugkrijgen via de BTW-aangifte.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Onze retourvoorwaarden zijn hier te vinden. We zullen er natuurlijk voor zorgen dat jouw werkplekken altijd klaar voor gebruik zijn!

Kan ik op rekening bestellen?

Ja, dit bieden wij aan voor vaste klanten die regelmatig bestellen. Vraag naar de specifieke voorwaarden door contact op te nemen via info@usb-c-adapters.nl.

Na goedkeuring is jouw account klaar voor achteraf betalen. Je bestelt dan gewoon via onze site, en voltooit je betalingsverplichting binnen 14 dagen na levering.