USB-C Docking Station voor MacBook Pro en Air

Een USB-C Docking Station voor MacBook Pro en Air?

Bij USB-C Adapters zit je goed! Bij ons vind je de beste prijs/kwaliteit USB-C en Thunderbolt 3 en 4 Docking Stations mét en zonder kabel. Zo is ons MacBook Pro Dock X speciaal ontworpen voor de MacBook Pro en MacBook Air met Thunderbolt 3 en 4, gemaakt door een Apple gelicenseerde producent. Met de aanschaf van een Dock heb je alle benodigde aansluitingen die de MacBook niet bevat. In plaats van meerdere losse adapters heb je met een enkele USB-C docking station (Thunderbolt 3 en 4) alle meest belangrijke poorten tot jouw beschikking in de stijl van Apple. Vindt hier een overzicht van Universal en Thunderbolt 3/4™ docking stations inclusief voeding.

Gratis

+

Bij producten boven €30,-
tijdelijk gratis USB-C naar USB 3.0 adapter
t.w.v  €9,95

Op zoek naar meer? Bekijk alle adapters en hubs in ons aanbod

Een vraag over een van onze producten?

Geen zorgen, we staan voor je klaar!

Bij USB-C-Adapters.nl weten we bijzonder goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken tussen alle verschillende mogelijkheden voor een USB-C Adapter. Of je nu een losse adapter, Docking Station of USB-C Hub zoekt. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Heb je toch nog vragen? Wij zijn er voor je!

Meer over USB C Docking Stations

Op zoek naar een USB-C Docking Station voor uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air of andere laptop met USB-C of Thunderbolt 3? Of uw tablet zoals uw iPad Pro met USB-C? Een enkele aansluiting of meerdere aansluitingen in één? Met een Docking Station kun je de USB-C poort van je Macbook op een elegante en strakke manier uitbreiden naar HDMI en eventueel ook nog naar VGA, USB 3.0, SD kaartlezers en Ethernet.

Bij USB-C Adapters maken we een onderscheid tussen Adapters (naar een enkele aansluiting, HDMI in dit geval) en Hubs (ook wel USB-C Multipoort Adapter of USB-C Docking Station genoemd) met meerdere aansluitingen, bijvoorbeeld USB 3.0 en HDMI.

Bestel nu je USB-C Docking Station

Voor een voordelige prijs een kwalitatief goede dock aanschaffen? Dat kan bij de speciaalshop USB-C-Adapters.nl. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice!

Voor welke apparaten zijn onze USB-C Docks geschikt?

Onze docking stations zijn geschikt voor:

  • MacBook
  • MacBook Pro
  • MacBook Air
  • HP / Dell Notebooks
  • Bijna elke andere laptop met USB-C of Thunderbolt 3,
  • Notebook of tablet met een USB-C of Thunderbolt 3 aansluiting

Let er wel op dat uw apparaat de functies die de adapter biedt ondersteunt. Een enkele USB-C Adapter met HDMI is goedkoper dan een USB-C Docking station met HDMI, maar met een hub beschikt u meteen over alle veel gebruikte poorten, terwijl u gebruik maakt van slechts 1 USB-C poort op uw apparaat. Dit betekent geen gesjouw met een een tas vol adapters.