USB-C naar Lightning Kabel kopen?

USB-C naar Lightning Kabel kopen?

Wil je je iPhone aansluiten op je MacBook met Thunderbolt 3 (USB-C)? Dan biedt een Lightning naar USB-C kabel uitkomst. De aansluitings poort van een iPhone (6,7,8,X serie) heet Lightning. De aansluiting van de nieuwe MacBook, MacBook Pro en MacBook Air is een Thunderbolt 3 ofwel USB-C poort. Bekijk hieronder onze USB-C naar Lightning kabels.

Gratis

+

Bij producten boven €30,-
tijdelijk gratis USB-C naar USB 3.0 adapter
t.w.v  €9,95

Op zoek naar meer? Bekijk alle adapters en hubs in ons aanbod

Een vraag over een van onze producten?

Geen zorgen, we staan voor je klaar!

Bij USB-C-Adapters.nl weten we bijzonder goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken tussen alle verschillende mogelijkheden voor een USB-C Adapter. Of je nu een losse adapter, Docking Station of USB-C Hub zoekt. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Heb je toch nog vragen? Wij zijn er voor je!

Meer informatie.

De Apple iPhone Lightning Kabel is de opvolger van de oude 30-pins connector van de eerste iPhones. Veel Apple gebruikers hebben zowel een MacBook als een iPhone. Als u uw iPhone wilt aansluiten op uw nieuwe MacBook met Thunderbolt 3 zult u hiervoor een kabel nodig hebben. Dit is de kabel die hierboven wordt aangeboden. Let er goed op dat uw MacBook inderdaad een Thunderbolt 3 poort heeft. U doet er goed aan een afbeelding van de Thunderbolt 3 poort op te zoeken. Deze is identiek aan de USB-C poort. Deze kabel werkt voor de iPhone 5,iPhone 5C,iPhone 5S,iPhone 6/6 Plus,iPhone 6S/6S Plus,iPhone SE,iPhone 7/7 Plus,iPhone 8/8 Plus,iPhone X,iPhone XS/XS Max. Deze kabel werkt voor de MacBook, Pro vanaf 2016 en Air vanaf 2018 met een Thunderbolt 3 / USB-C poort.