USB-C Hubs met HDMI

USB-C hubs met HDMI

Op zoek naar een USB-C Hub met onder andere een HDMI aansluiting? Bekijk hieronder al onze opties die uw USB-C poort uitbreiden naar HDMI, VGA, USB 3.0, SD kaartlezers en Ethernet. Onze hubs (ook wel USB-C Multipoort Adapter of USB-C Docking Station genoemd) zijn geschikt voor de MacBook (ook Pro en Air) en elke andere laptop, notebook of tablet met een USB-C of Thunderbolt 3 aansluiting mits uw apparaat de functies die de hub biedt ondersteund. Hoewel een USB-C Hub met HDMI prijziger is dan een enkele USB-C naar HDMI of USB adapter, beschikt u met een enkele hub meteen over alle veel gebruikte poorten, terwijl u gebruik maakt van slechts 1 USB-C poort op uw apparaat. Dit betekent geen gesjouw met een een tas vol adapters.

Bekijk ons aanbod aan USB-C Hubs met HDMI hieronder.

Gratis

+

Bij producten boven €30,-
tijdelijk gratis USB-C naar USB 3.0 adapter
t.w.v  €9,95

Op zoek naar meer? Bekijk alle adapters en hubs in ons aanbod

Een vraag over een van onze producten?

Geen zorgen, we staan voor je klaar!

Bij USB-C-Adapters.nl weten we bijzonder goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken tussen alle verschillende mogelijkheden voor een USB-C Adapter. Of je nu een losse adapter, Docking Station of USB-C Hub zoekt. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Heb je toch nog vragen? Wij zijn er voor je!

Meer informatie.

Bij het kopen van een USB-C Hub met HDMI moet u rekening houden met welke versie HDMI de hub en uw apparaat ondersteunen. In het algemeen ondersteunen onze hubs 4K UltraHD op 30Hz, dit is HDMI versie 1.4, tenzij dit anders is aangegeven op de productpagina. Al met al kunt u er sowieso van uitgaan dat onze adapters beeld verzorgen, de vraag is enkel wat de maximum resolutie is die wordt ondersteund. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!