USB-C naar HDMI

USB-C naar HDMI oplossing gezocht?

Zoek je een USB-C naar HDMI Adapter of USB-C naar HDMI kabel? Wilt u uw apparaat met USB-C of Thunderbolt 3 aansluiten op een beeldscherm met HDMI op 4K? Wij bieden het grootste aanbod aan USB-C naar HDMI Adapters, Kabels en Multipoort Hubs van Nederland!
Voor Laptops en MacBooks – USB-C en Thunderbolt 3 – 4K UltraHD en 60Hz – HDMI versies zoals HDMI 1.4 en HDMI 2.0

Gratis

+

Bij producten boven €30,-
tijdelijk gratis USB-C naar USB 3.0 adapter
t.w.v  €9,95

Op zoek naar meer? Bekijk alle adapters en hubs in ons aanbod

Een vraag over een van onze producten?

Geen zorgen, we staan voor je klaar!

Bij USB-C-Adapters.nl weten we bijzonder goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken tussen alle verschillende mogelijkheden voor een USB-C Adapter. Of je nu een losse adapter, Docking Station of USB-C Hub zoekt. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Heb je toch nog vragen? Wij zijn er voor je!

Meer over onze USB-C naar HDMI adapters

Met een USB-C naar HDMI adapter, kabel of hub kun je een extern beeldscherm, televisie of beamer aansluiten op jouw apparaat met USB-C of Thunderbolt 3. Wil je 4K op 60Hz of is 1080p voldoende? Wat is de beste oplossing voor jou? Dat ligt er geheel aan wat je wilt. Er is de keuze uit een kabel, die rechtstreeks van jouw laptop in de beamer of beeldscherm gaat. Of een adapter, een tussenstukje tussen de HDMI kabel en de USB-C poort op jouw apparaat. Als laatste is er nog de keuze uit een USB-C Hub, een adapter die naast een HDMI ingang ook nog andere ingangen heeft zoals USB poorten. Handig, want dan heb je met slechts een product meteen de belangrijkste aansluitingen in huis.

USB-C Adapter naar HDMI

Bij het kopen van een enkele USB-C Adapter met HDMI ben je voordelig uit. Je maakt hiermee van je USB-C (USB Type-C) poort op je laptop, MacBook (Thunderbolt 3) of iPad Pro een HDMI poort, zodat je nu met een HDMI kabel je beeldscherm op je apparaat kunt verbinden. Al onze USB-C Adapters naar HDMI werken plug and play, aansluiten en gaan, geen drivers nodig! Wij hebben adapters voor HDMI 1.4, HDMI 2.0, voor 1080p en 4K UltraHD op 60Hz!

USB-C naar HDMI kabel

Met een USB-C naar HDMI kabel heb je geen adapter als tussenstukje nodig! Je steekt de HDMI uitgang van de kabel in het beeldscherm, de USB-C uitgang in je apparaat zoals laptop of MacBook, en klaar. Dit zorgt voor een mooier uitziende en compactere oplossing.

USB-C Hub met HDMI

Een USB-C hub met HDMI heeft daarnaast nog meerdere poort, het is dus een multipoort hub. Dit kunnen tot wel 9-in-1 hubs zijn, met een totaal van 9 aansluitingen. Een enkele USB-C Adapter met HDMI is dan wel goedkoper dan een USB-C Hub met HDMI, maar met een hub heb je meteen alles dat je ooit nodig zult hebben. Dit betekent geen gesjouw met een een tas vol adapters en een enkele aankoop voor de rest van je leven! Bekijk onze USB-C Hubs hier.

Thunderbolt 3 naar HDMI

Op een Thunderbolt 3 poort kun je 4K of zelfs 5K beeldschermen aansluiten op 60Hz via HDMI. De Apple MacBook serie (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air) hebben zo’n Thunderbolt 3 poort. Alle producten hierboven zijn ook Thunderbolt 3 naar HDMI adapters, want USB-C producten zijn geschikt voor Thunderbolt 3. Ook hebben wij bijvoorbeeld een USB-C naar HDMI 2.0 adapter waarmee 4K op 60Hz mogelijk is.

Voor welke apparaten zijn onze USB-C naar HDMI adapters geschikt?

Onze adapters, kabels en hubs zijn geschikt voor o.a. de volgende apparaten en modellen:

  • MacBook 12-inch met Thunderbolt 3 van 2016, 2017, 2018, 2019.
  • MacBook Pro 13-inch en 15-inch met Thunderbolt 3 van 2016, 2017, 2018, 2019.
  • MacBook Air 13-inch met Thunderbolt 3 van 2018, 2019.
  • Laptops en Tablets met Thunderbolt 3.
  • Laptops en Tablets met USB-C, controleer in dit geval bij uw fabrikant wat de USB-C poort van uw Tablet toestaat kwa aansluitingen op uw USB-C. Vaak is HDMI en USB 3.0 wel toestaan.
  • iPad Pro met USB-C? Bekijk onze hier wat geschikt is.

Nog vragen of je apparaat compatibel is? Neem gerust contact met ons op!

Bestel nu je USB-C Adapter

Voor een voordelige prijs een kwalitatief goede USB-C adapter met HDMI aansluiting aanschaffen? Dat kan bij de speciaalshop USB-C Adapters. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice!